Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »
Czytali temat:
(4161 niezalogowanych)
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
Karol.Ky napisał:
anatol napisał:

powiem Ci coś ,zaglądnę do mediów na ten temat ,bo nawet nie zaglądałam i człowieka (bombowca)nie widziałam ale zakładam ,że nie był matrixem ,agentem 007 i innym super bohaterem obeznanym w doczesnej technologi ,był wykładowcą starych czasów nabity wiedzą czytaną (tak jak skafander)więc to co znaleźli jest na miejscu

To ile ty masz lat, że tak piszesz o starej nabitej wiedzy? Ten niedoszły zamachowiec to po czterdziestce jest... Już nie umniejszaj wykładowcom i pracownikom uczelni. Bo i w tym momencie czuję się urażony.

już w pierwszym poście napisałam,że nic na temat bombowca nie wiem ,nie czytałam nie oglądałam nic w mediach a tu masz jego słowa nie czytałam a wiedziałam widzisz tu między nami jest różnica

cyt. bombera
Niespełna miesiąc przed zatrzymaniem pisze otwarcie do innego użytkownika forum dyskusyjnego: "Mam wiele schematów takich zapalników, ale jeśli miałbyś jakiś inny, którego nie znam, to chętnie bym się o takim dowiedział. Jeśli nie masz nic przeciwko, zachęcam do bezpośredniego kontaktu. Adres e-mail masz wcześniej".

kończę dyskusję,bo to tak jak bym miała ślepego z głuchym prowadzić a matką Teresą z całym szacunkiem dla niej nie jestem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
231 Postów

(skafander00)
Stały Bywalec
Anatol,stosując nieświadomie retorykę ad personam popełniłeś błąd.Arthur Schopenhauer miał więcej wiedzy nt.Wyedukuj się kompleksowo wówczas będę w stanie konwersować.Tym jakże pozytywnym akcentem kończę tę dysputę,bo nie jestem automatem jak ty,a pisywanie do ciebie nie sprawia mi radości wewnętrznej.
Jak będę w Norwegii,bo cyklicznie bywam u znajomych chętnie obaczę twoje plugawe lico.I poobserwuje jak radzisz sobie z przepychaniem kanalizacji,przywiozę ci nawet Polskie fekalia.W kocu w Święta Bożego Narodzenia każdy winien zostać obdarowany.Specjalnie zostawię zlewki z wieczerzy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
mnie zastanawia inny aspekt tej sprawy..jak wiemy,po tych wszystkich zamachach na całym swiecie,inwigilacja srodowiska ludzi majacych dostep do materiałów wybuchowych jest przeogromna..ci ludzie czuja dosłownie oddech na plecach we wszystkim co robia i mowią...ten człowiek miał z tym doczynienia na codzień,był wykładowcą i zapewne jakimś autorytetem...nie wierze aby jego kazdy krok nie był bacznie sledzony...i tutaj jest troche dla mnie niezrozumiale,ze po tylu latach nagle zrobili z niego zamachowca...
nie czytałam za wiele na ten temat wiec mogło coś ujść mojej uwadze..ale do groma jasnego skąd ten człowiek miał wziąć cztery tony materiałow wybuchowych na ten rzekomo planowany zamach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
skafander00 napisał:
Anatol,stosując nieświadomie retorykę ad personam popełniłeś błąd.Arthur Schopenhauer miał więcej wiedzy nt.Wyedukuj się kompleksowo wówczas będę w stanie konwersować.Tym jakże pozytywnym akcentem kończę tę dysputę,bo nie jestem automatem jak ty,a pisywanie do ciebie nie sprawia mi radości wewnętrznej.
Jak będę w Norwegii,bo cyklicznie bywam u znajomych chętnie obaczę twoje plugawe lico.I poobserwuje jak radzisz sobie z przepychaniem kanalizacji,przywiozę ci nawet Polskie fekalia.W kocu w Święta Bożego Narodzenia każdy winien zostać obdarowany.Specjalnie zostawię zlewki z wieczerzy

Czynisz postępy przestałaś Nas i siebie oszukiwać -brawo ostatnio biliśmy brawo panu ,który z 350 kg
papy pociskał po dachu i Norwedzy również mu bili brawo .
Młoda jesteś więc kto wie za co ci będziemy jeszcze klaskać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
B.K. napisał:
mnie zastanawia inny aspekt tej sprawy..jak wiemy,po tych wszystkich zamachach na całym swiecie,inwigilacja srodowiska ludzi majacych dostep do materiałów wybuchowych jest przeogromna..ci ludzie czuja dosłownie oddech na plecach we wszystkim co robia i mowią...ten człowiek miał z tym doczynienia na codzień,był wykładowcą i zapewne jakimś autorytetem...nie wierze aby jego kazdy krok nie był bacznie sledzony...i tutaj jest troche dla mnie niezrozumiale,ze po tylu latach nagle zrobili z niego zamachowca...
nie czytałam za wiele na ten temat wiec mogło coś ujść mojej uwadze..ale do groma jasnego skąd ten człowiek miał wziąć cztery tony materiałow wybuchowych na ten rzekomo planowany zamach

odp.masz w pytaniu zbierał jak mrówka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
231 Postów

(skafander00)
Stały Bywalec
B.K.- Rektor wydziału na którym pracował powiedział wczoraj,że nigdy nie widział tego człowieka osobiście.To trochę dziwne ,bo wiem jak działa struktura władz na Uczelniach Wyższych.Nie widzieć swego pracownika?Irracjonalne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
.ale do groma jasnego skąd ten człowiek miał wziąć cztery tony materiałow wybuchowych
i wlasnie o to chodzi zeby spoleczenstwo myslalo gdziete 4 tony trotylu
albo gdzie jest Kasia W

a nie myslalo o gospodarce o kryszysie w rzadzie ,w PSL
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
jeśli już musicie mieć wątek spisku to on za pewne jest i prokuratura uczyła się od Rudkowskiego

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871...sile_odtrabiony.html
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
patim napisał:
.ale do groma jasnego skąd ten człowiek miał wziąć cztery tony materiałow wybuchowych
i wlasnie o to chodzi zeby spoleczenstwo myslalo gdziete 4 tony trotylu
albo gdzie jest Kasia W

a nie myslalo o gospodarce o kryszysie w rzadzie ,w PSL

uprzejmie donosze,ze Kasia W. została w dniu dzisiejszym zatrzymana przez policje
i zacznie sie od poczatku

wiadomosci,interia.pl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
i prosze...na dokładke doczytałam,ze to nie nasze,,spece,,wpadli na trop ale małżonka sama zgłosila...chyba musiała go bardzo nie lubiec,ze wywołała az taka afere...swoja droga jezeli mu sie naprawde w głowce poprzestawiało to sie jej nie dziwie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok